Μην κυνηγάς τον έρωτα…θα σε βρει μόνος του!

Όταν θέλεις πραγματικά κάτι, κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να ανακόψει την πορεία σου για την απόκτησή του. Όλα γύρω είναι σε μια κατάσταση ρευστότητας, αλλαγές συντελούνται συνεχώς που μπορεί να δυσχεραίνουν το διάβα σου.

Αλλά όταν εναρμονίζεσαι με τις αλλαγές και τις αντιμετωπίζεις θετικά, θα είναι θετική και η έκβαση των γεγονότων. Αυτό ισχύει σε όλα, ακόμη και στην ερωτική σου σχέση που είναι καθρέφτης του εαυτού σου.

Κι αν δεν έχει έρθει ακόμη ο έρωτάς σου μην τον κυνηγάς. Σου θυμίζω το ποίημα του Κ. Ουράνη με τίτλο «Αγάπη»: «Α! Τι ωφελεί να καρτεράς όρθιος στην πόρτα του σπιτιού…Αν είναι να’ ρθει, θε να ‘ρθει δίχως να νιώσεις από πού…Αν είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθεί, αλλιώς θα προσπεράσει.».

Το κυνήγι του έρωτα οδηγεί πάντα σε λάθος σύντροφο, δημιουργεί μόνο επιθυμίες και δυστυχία. Μπορείς να εξετάσεις τι είναι αυτό που σε κρατά μακριά από τον έρωτα αλλά μην ευτελίζεις αυτό το ωραίο συναίσθημα, μη δέχεσαι να είσαι με τον κάθε τυχάρπαστο μόνο και μόνο για να λες ότι έχεις μια σχέση.

Ανακάλυψε πρώτα τον τύπο του συντρόφου που θα ήθελες να έχεις δίπλα σου και μετά πίστεψε ότι θα εμφανιστεί. Το σύμπαν λειτουργεί σαν ένα τζίνι όταν οι ευχές σου είναι σαφείς και ξεκάθαρες, σου προσφέρει όλα όσα ζητάς.