6 Λόγοι Που Μισούμε Τις Δευτέρες

Δευτέρα, η καλύτερη μέρα της εβδομάδας!! Δεν είπε ΠΟΤΕ κανείς και πουθενά! Η Δευτέρα είναι μακράν η χειρότερη ημέρα του ημερολογίου και σήμερα θα εξηγήσουμε το γιατί!

λόγοι που μισούμε τις δευτέρες

1.Δεν είναι Κυριακή…δεν είναι Σάββατο…δεν είναι ούτε καν απόγευμα Παρασκευής….Είναι η μέρα που σε τραβάει από τον ωραίο και αναπαυτικό σου καναπέ και σε σέρνει στην ρουτίνα της δουλειάς ή των μαθημάτων της σχολής σου. Οι δικαιολογίες τελειώνουν και αγκαλιά με τον extra large καφέ σου, ετοιμάζεσαι για άλλη μια μέρα ταλαιπώριας. Αν δουλεύεις από το σπίτι, ξέρεις πως τα πράγματα δεν είναι καλύτερα…Ναι μεν δουλεύεις με τις πυτζάμες από την άνεση του σπιτιού σου, αλλά το ωράριο έχει αλλάξει και αντί για το 8ωράκι σου, χτυπάς 10ωρα + μπροστά στον υπολογιστή.

2.Μετράς τις ημέρες μία μία και παρατηρείς πως υπολείπονται 4 εργάσιμες ακόμα για το επόμενο Σαββατοκύριακο…και είναι ακόμα 9….το πρωί….Δευτέρας!

3.Η Δευτέρα είναι η μέρα που προσπαθείς να μαζέψεις τον ασυμμάζευτο που άφησες την Παρασκευή φεύγοντας από τη δουλειά. Προφανώς και έχεις πολλά να κάνεις…πιες μια πελώρια γουλιά καφέ, σκούπισε τα δάκρυά σου και ξεκίνα!

4.Οι ώρες στη δουλειά έχουν μια περίεργη τάση να ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΝΕ! Κοιτάς το ρολόι και δείχνει 9:05…το κοιτάς σε κανα μισώαρο και οι δείκτες είναι κολλημένοι στο 9:05….άλλαξε μπαταρίες ή άλλαξε δουλειά…όχι οτι θα περνάει πιο γρήγορα η ώρα, αλλά αν σου αρέσει έστω και λίγο αυτό που κάνεις, θα περνάει πιο ανώδυνα η ώρα.

5.Είσαι ακόμα πνευματικά και σωματικά ξεχασμένος στο Σαββατοκύριακο. Οι ρυθμοί σου έχουν πέσει, το μυαλό σου έχει χαλαρώσει και έχεις ξεφύγει (έστω και ελάχιστα) από την πίεση της δουλειάς και τα «πρέπει» στα οποία πρέπει να ανταπεξέλθεις μέσα στη βδομάδα σου. Δεν θα μιλήσουμε για κραιπάλες και έντονο σαββατοβραδιανό lifestyle σε εποχές καραντίνας…δεν φτάνει που είναι Δευτέρα….

6.Τέλος, η Δευτέρα είναι μια συνεχής υπενθύμιση πως για ένα πελώριο μέρος της ζωής σου, θα ξυπνάς, θα πηγαίνεις δουλειά και θα περιμένεις τη σωτήρια μέρα που θα βγεις στη σύνταξη (εεεεε ρε τι ζωάρα θα κάνουμε όταν βγούμε στα 90 μας!)