Η επιστροφή του ασώτου! Λόγοι που ο πρώην ξαναχτυπά

“Ρόδα είναι και γυρίζει”. “Ποτέ μην λες ποτέ”. Κι άλλα πολλά ρητά για την ζωή που της αρέσει κάποιες φορές να κάνει κύκλους και να μας φέρνει αντιμέτωπους με το παρελθόν μας και ότι αυτό μπορεί να περιλαμβάνει! Εδώ θα μιλήσουμε αυτή τη φορά για το κεφάλαιο: ” Πρώην”.

Γιατί κάποιος με τον οποίο έχουμε χωρίσει (οριστικά), αποφασίζει να ξαναμπεί με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στη ζωή μας. Και πιστέψτε με δεν έχει καθόλου σημασία,πόσο καιρός έχει περάσει,ακόμη κι αν μιλάμε για χρόνια.

1.Η εύκολη λύση

Όταν μοιράζεσαι με έναν άνθρωπο την καθημερινότητα σου, και συνηθίζεις να είσαι μαζί του, μόλις χωρίσεις,λογικό να αισθανθεί ο ένας από τους δύο ή και οι δύο, ένα συναισθηματικό κενό. Αν λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση ο άντρας δεν καταφέρει αυτό το κενό να το καλύψει κάπως και νιώθει μοναξιά, θέλει και αποζητά την πρώην του. Έτσι δεν θα μπει και στον κόπο (όπως το βλέπει αυτός), να γνωρίσει σιγά, σιγά κάποια από την αρχή.

2.Το σεξ

Αν κάνατε πολύ καλό σεξ και υπήρχε έντονο πάθος, πολύ πιθανόν ο πρώην σου να γυρίσει για αυτό το λόγο. Εξάλλου είναι κοινώς γνωστό,πόσο τολατρεύουν οι άντρες και πόσο το σκέφτονται!

3.Δεν σε ξεπέρασε ποτέ

Εδώ συνήθως μιλάμε για πιο πρόσφατους χρονικά χωρισμούς. Αν λοιπόν χωρίσατε για κάποιο μη πολύ σημαντικό λόγο, δηλαδή όχι για απιστία, και είχατε μια δυνατή και πιθανόν μακροχρόνια σχέση,τότε ο πρώην σου, μπορεί να έχει πολύ ειλικρινά συναισθήματα και λόγους να θέλει να είστε μαζί και πάλι. Οπότε αν νιώθεις και συ το ίδιο,θα μπορούσες να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία!