5 Tips για να τον ξεπεράσεις…

Χώρισες; Νιώθεις πως έχασες ένα κομμάτι του εαυτού σου;; Νομίζεις οτι δεν θα ξαναγαπήσεις ποτέ ξανά; ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!

tips για να τον ξεπεράσεις

Λίγο πολύ όλοι έχουμε βρεθεί σε αυτό το σημείο που για σημαντικούς ή για ασήμαντους λόγους έχουμε αποφασίσει να χωρίσουμε τους δρόμους μας με κάποιον συντροφό μας. Οι μέρες που ακολουθούν τον χωρισμό φαίνονται να περνάνε αργά, βασανιστικά και πάντα με τη σκέψη μας κολλημένη στον (πλεον) πρώην.

Μαγικά γιατροσόφια δεν υπάρχουν αλλά υπάρχουν μερικές συμβουλές που θα σε κάνουν να τον ξεπεράσεις πιο γρήγορα και να προχωρήσεις με τη ζωή σου. Πάμε να τις δουμε! 

Block / Delete από παντού! 

Ένα πράγμα που κάνουμε λάθος είναι που συνεχίζουμε να μένουμε «φίλοι» με τον πρώην στα social media. Δεν είναι και το καλύτερο να έχετε χωρίσει και να τον βλέπεις σε φωτογραφίες σε βραδινές εξόδους με κάποια άλλη στην αγκαλιά του. Εσύ θα βράζεις στο ζουμί σου και ο άλλος θα έχει προχωρήσει. Delete! Τώρα! 

Αποθήκευσε σε ένα κουτί ότι πράγματα του στον θυμίζουν. 

Μάζεψε ότι υπάρχει στο σπίτι σου που στον θυμίζουν και βάλτα σε ένα κουτί. Εναλλακτικά σε βλέπω να κλαις αγκαλιά με τον αρκούδο που σου έδωσε του Αγίου Βαλεντίνου και να θρηνείς πάνω από τη μπλούζα ποτισμένη με το άρωμά του. Αν δεν σου πάει καρδιά να τα πετάξεις, χώστα στην αποθήκη και ξέχασέ τα…Μια μέρα θα τα βρεις και αναρωτιέσαι τι έκανες μαζί του.

Βγες από το σπίτι σου! 

Μια σχετική μελαγχολία και ένας οδυρμός για τη χαμένη σχέση, τείνουν να μας κάνουν να μη θέλουμε να μετακινηθούμε από τη μιζέρια. Έτσι,  περνάμε τις μέρες μας στον καναπέ, βλέποντας σειρές και σκρολάροντας με το κινητό μας. Το καλύτερο για εμάς θα ήταν να βγούμε με τις φίλες μας και να μοιραστούμε τις σκέψεις που μας πνίγουν. 

Δώσε χρόνο στον εαυτό σου. 

Με τον χωρισμό, μπορεί να το έχεις ρίξει στο φαί και να έχεις αφήσει τον εαυτό σου τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά σε κακά χάλια. Αναθεώρησε τις επιλογές σου και προσπάθησε να κάνεις πράγματα που σε χαλαρώνουν, σε ανανεώνουν και γενικότερα σε οδηγούν να βρεις ξανά τον χαμένο σου εαυτό. 

Προχώρα. 

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει», συνήθιζαν να λένε οι παλαιότεροι. Ως ένα σημείο έχουν δίκιο. Όταν πλέον τα έχεις βρει με τον εαυτό σου και τα θέλω σου, τότε θα νιώσεις την ασφάλεια και τη σιγουριά να προχωρήσεις και να γνωρίσεις κάποιον ο οποίος θα σε αγαπήσει για αυτό που είσαι και θα θέλει να μείνει μαζί σου.