Αγαπημένες συνήθειες των γυναικών

Εμείς οι γυναίκες μετά την ενηλικίωση μας ειδικά, αποκτάμε κάποιες συνήθειες,που αφορούν κυρίως την περιποίηση μας και δύσκολα τις αποχωριζόμαστε.

Ποιες είναι όμως αυτές;

1.Φτιάχνουμε τα μαλλιά μας

Ότι κι αν γίνει, ακόμη κι αν έχουμε μείνει με λίγα λεφτά στη τσέπη μας,το κομμωτήριο δεν θα το χάσουμε. Είτε πρόκειται για ένα απλό χτένισμα,είτε για κάτι πιο ωραίο,είτε για την κλασσική βαφή. Μας αρέσει να καθόμαστε να μας λούζει που και που κάποιος άλλος και να μας κάνει μασάζ. Ανεβαίνει η διάθεση μας με το φτιάξιμο του μαλλιού.

2.Τα νύχια μας

Στο ίδιο πλαίσιο με τα μαλλιά ανήκουν φυσικά και το μανικιούρ-πεντικιούρ. Ειδικά τώρα που μπαίνουμε στο καλοκαίρι και θα είναι συχνές οι βόλτες μας στη παραλία, επιβάλλονται όμορφα και περιποιημένα νύχια.

3.Ο ύπνος

Ειδικά αν είσαι ακόμη σε ηλικία που σε παίρνει ,δηλαδή διανύεις τη φοιτητική ζωή, δεν αφήνεις εύκολα ανεκμετάλλευτο το κρεβάτι σου. Μάλιστα για πολλές γυναίκες ο ύπνος αποτελεί και μια ιεροτελεστία. Βάζεις τη βραδινή σου κρέμα, ξαπλώνεις στα ωραία και απαλά σεντόνια σου και λιώνεις.

4.Τα ψώνια

Στη λίστα αυτή δεν μπορούμε βέβαια να αφήσουμε απ’έξω το shopping therapy. Οι λόγοι που το αγαπούν οι γυναίκες πολλοί και διάφοροι. Από το να έχουμε νεύρα με κάτι, οπότε εκτονώνομαστε, είτε γιατί θέλουμε να ανανεωθούμε.

5.Το κους-κους

Μπορούμε να μιλάμε με τις ώρες στο τηλέφωνο ή από κοντά με τις φίλες μας κυριολεκτικά για τα πάντα. Σχέσεις, όνειρα, δουλειά, σχολή, μόδα, δεν βαριόμαστε ποτέ!