Σχέση από ανάγκη. Σε θέλει για να ξεπεράσει την πρώην του;

Είσαι σε μια νέα σχέση αλλά έχεις κάποιες υποψίες ότι ο αγαπημένος σου, δεν είναι 100% μαζί σου και κάπου αλλού τρέχει το μυαλό του ώρες ώρες.

Δυστυχώς αν και δεν είναι σωστό και τίμιο, πολλοί άνθρωποι όταν βλέπουν ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν την προηγούμενη σχέση τους, με τον καιρό και επειδή δεν θέλουν να μείνουν κι άλλο μόνοι, δημιουργούν σχέσεις ώστε να βοηθηθούν ψυχολογικά κι όχι μόνο.

Τσέκαρε τα παρακάτω σημάδια, για να δεις αν και ο δικός σου έχει κάνει σχέση μαζί σου από ανάγκη και πράξε μετά αναλόγως.

Μιλάει συνέχεια για την πρώην του, ακόμη κι αν την βρίζει, φίλη μου, πάλι δεν είναι καλό σημάδι. Σε κάθε αφορμή θα σου πει ότι  νιώθει απογοητευμένος με το παρελθόν του, ότι εκείνη τον έκανε ίσως ότι ήθελε, ότι δεν είχε τα ίδια συναισθήματα με εκείνον. Επίσης θα της τα χώνει σε σένα, για κάθε στραβή που θα του είχε κάνει.  Το κακό μάλιστα θα έχει παραγίνει αν αρχίσει να κάνει συγκρίσεις μεταξύ εσένα και της πρώην του, ακόμη κι αν εσύ βγαίνεις πάντα η πιο σωστή, η πιο ωραία, η πιο τέλεια.

Με την πρώην επίσης πρέπει να προσέξεις αν βρίσκονται ακόμη, ή αν μιλάνε είτε από κοντά, είτε από τα κοινωνικά δίκτυα. Σίγουρα υπάρχουν πρώην που κρατάνε επαφές, αλλά συνήθως όταν χωρίζεις, χωρίζεις οριστικά. Ειδικά όταν έχεις νέα κοπέλα οφείλεις να προσέχεις να είναι αυτή και μόνο αυτή καλά και χαρούμενη.

Όταν έχεις ξεπεράσει κάτι και είσαι μάλιστα πλέον αλλού, δεν έχεις ούτε θετικά, ούτε αρνητικά συναισθήματα για πρώην. Είσαι στην νέα σου σχέση και τα έχεις ξεχάσει όλα, έχεις γυρίσει σελίδα.

Ένα άλλο σημάδι είναι όταν σε γνωρίζει στους φίλους του κι εκείνοι είναι όλο απορία, πότε πρόλαβε να κάνει άλλη σχέση. Αν δηλαδή δεν τους έχει μιλήσει για σένα ενώ μάλιστα είστε ένα σεβαστό καιρό μαζί, άρχισε να υποψιάζεσαι τι δεν πηγαίνει καλά.

Τέλος αν παρότι δηλώνει πόσο χαρούμενος είναι που σε βρήκε αλλά δεν κάνει σχέδια μαζί σου για αργότερα, για παράδειγμα για ένα ταξίδι, αλλά ούτε καν για το Σαββατοκύριακο, μάλλον ήρθε η ώρα να του κάνεις μια κουβέντα και να δεις τι νιώθει όντως για σένα κι αν απλά περνάει την ώρα του.